BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27 Ekim 2011 Perşembe

Pulp Fiction (1994)

Pulp fiction ı Yazan ve Yöneten Quentin Tarantino'dur.Film de bir çok tanıdık yüz bulmak mümkün.Örnek olarak John Travolta,Samuel L. Jackson,Uma Thurman,Harvey Keithel ve Bruce Willis verilerbilir.Film Tarantino nun kült filmlerindendir.Bu filmin özelliği ana karakter olmamasıdır.Filmde birçok konu işlenir.
Film de müstehcen sahneler olduğu için 18 yaş ve üzeri seyirciye hitab etmektedir.Çoğu amerikan filmi gibi bol Fuck! lı bir filmdir


Film de Vincent Vega ve Jules Winnfield adında 2 seri katil vardır.Bu iki katil insan öldürme işini bırakmayı düşünmektedirler.Film genel olarak samimi bir filmdir.Yani samimiden kastım bi cinayet işlemek üzereyken Mcdonalds mı daha iyi yoksa burger king mi atışmasına girebiliyor.Film de Quentin Tarantino da küçük bir rol canlandırmaktadır.
 Filmde Butch(bruce willis) bir boksörü canlandırmaktadır.Son maçına çıkar kazanır ve parayla yeni bir hayar kurmak ister.Fakat işler tabi ki istediği gibi gitmez.Dövüştüğü boksör ölmüştür.Ve herkes butch un peşine düşer.

Mia Wallace(Uma Thurman) Vince in patronun Karısı rolündedir.Bir gün Mia bizim Vince ile akşam yemeğine çıkmak ister.Fakat her zaman olduğu gibi bi aksilikler çıkar.

İyi Seyirler ...

0 yorum: